A CONDUS 50 de kilometri cu un FERĂSTRĂU ELECTRIC înfipt în STOMAC, pentru a ajunge la SPITAL

Un fermier brazilian a şocat medicii, după ce a condus 50 de kilometri, cu un ferăstrău electric înfipt în stomac, pentru a ajunge la primul spital. Norocul acestuia a fost că nu a încercat să scoată unealta din corpul său, altfel ar fi suferit o hemoragie care i-ar fi fost fatală.

14 iun. 2013, 09:35

Gregorio Steinmedc, un bărbat de 56 de ani din Campina das Missões, Brazilia, a fost obligat să meargă zeci de kilometri pe jos pentru a ajunge la cel mai apropiat spital, după ce, în urma unui accident, un ferăstrău electric i-a rămas înfipt în burtă, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Imagini SÂNGEROASE cu bărbatul care a fost la un pas de moarte pentru un pumn de vişine

Cu toate că rana era adâncă de 10 centimetri, victima teribilului accident a avut noroc, deoarece lama nu i-a atins niciunul dintre organele interne. Mai mult, el nu a încercat să scoată ferăstrău din rană, altfel ar fi riscat o hemoragie internă care ar fi putut să îi fie fatală.

Citeşte şi Medicii au rămas ŞOCAŢI. Un copil de un an a ÎNVIAT la morgă, după un accident TERIBIL

Bărbatul tăia lemne, când a alunecat şi s-a tăiat cu unealta electrică. Şocată, soţia acestuia l-a ajutat să ajungă la spitalul din Santa Rossa, unde doctorii au avut nevoie de două ore să închidă rana. După incident, bărbatul a promis că nu se va mai atinge de maşinăria respectivă niciodată.