A confirmat sarcina. Vedeta va naşte un copil la 48 de ani

Actriţa britanică Rachel Weisz, în vârstă de 48 de ani, a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil cu soţul său, actorul Daniel Craig, potrivit bbc.com.    

20 apr. 2018, 13:15
A confirmat sarcina. Vedeta va naşte un copil la 48 de ani

Într-un interviu pentru publicaţia The New York Times, actriţa a spus că sarcina este destul de înaintată şi că nu cunoaşte sexul copilului.

Actorii Rachel Weisz şi Daniel Craig, în vârstă de 50 de ani, s-au căsătorit în 2011, la New York.

Actriţa mai are un fiu, Henry, în vârstă de 11 ani, din relaţia cu regizorul Darren Aronofsky, iar Craig mai are o fiică în vârstă de 25 de ani, Ella, cu fosta lui soţie, actriţa scoţiană Fiona Loudon, de care a divorţat în 1994.

Rachel Weisz a primit un premiu Oscar pentru rolul din „Prietenie absolută/ The Constant Gardener” (2005) şi a putut fi văzută pe marile ecrane şi în filmele „Din Raiul Meu/ The Lovely Bones”, de Peter Jackson, şi „Agora”, de Alejandro Amenabar. Cel mai recent film al său este „Disobedience”, regizat de Sebastián Lelio. 

Daniel Craig se pregăteşte să joace pentru a cincea oară rolul lui James Bond, în cel de-al 25-lea film al francizei, după apariţiile din „Casino Royale” (2006), „007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace” (2008), „007: Coordonata Skyfall/ Skyfall” (2012) şi „Spectre” (2015). Daniel Craig a mai fost prezent pe marile ecrane, printre altele, în „The Girl with the Dragon Tattoo”, ecranizarea americană după primul roman din trilogia „Millenium” de Stieg Larsson, „Aventurile lui Tintin : Secretul Licornului”, „Cowboys and Aliens”, dar şi thrillerul „Dream House”, în care joacă alături de soţia sa, Rachel Weisz, şi de Naomi Watts.