A crezut că a dat norocul peste el când a găsit un SAMSUNG GALAXY S6 ieftin pe NET, însă adevărul a fost altul

Un american a fost uimit atunci când a găsit pe eBay noul telefon de la Samsung, Galaxy S6, la un preţ uimitor de doar 500 de dolari. Cu toate că dispozitivul arăta perfect şi părea să funcţioneze ireproşabil, atunci când a ajuns acasă a avut parte de o surpriză.

21 apr. 2015, 17:56

Bărbatul a povestit incidentul pe internet, explicând că a cumpărat de pe internet ceea ce el credea că este un Galaxy S6, potrivit Ubergizmo.

Citeşte şi iPhone VERSUS Android. Prieteni buni, la un pas de crimă după ce s-au certat cu privire la cel mai bun telefon

El s-a întâlnit cu vânzătorul, a verificat telefonul cu un card SIM, a văzut că este deblocat şi fiind mulţumit de dispozitiv, i-a plătit unui bărbat suma de 500 de dolari. Cu toate acestea, ulterior a descoperit că a fost păcălit. Astfel, chiar dacă la exterior arăta perfect, la interior nu avea aceeaşi configuraţie ca un Samsung Galaxy S6, fiind vorba doar de un fake extrem de reuşit.

Privind configuraţia tehnică a copiei, era vorba de un telefon cu 1GB de RAM şi display de 1280 x 720. Mai mult, în loc de Android 5.0.2 Lollipop, era vorba de Android Kit Kat.

Citeşte şi Samsung Galaxy S6 – Preţ în România la precomandă