A crezut că a fost jefuită, îi lipseau mulți bani din geantă. Ulterior a aflat că Daisy, cățelușa ei, a fost hoțul, de fapt. De necrezut ce a putut face patrupedul cu ei!

O cățelușă de 12 luni a fost supusă unei operații chirurgicale de urgență după ce a înghițit 20 de monede din geanta stăpânei sale.

14 iun. 2022, 11:39
A crezut că a fost jefuită, îi lipseau mulți bani din geantă. Ulterior a aflat că Daisy, cățelușa ei, a fost hoțul, de fapt. De necrezut ce a putut face patrupedul cu ei!

Stăpâna a doi căței, Ivana, din Derby, a început să se îngrijoreze în momentul în care a observat că Daisy, un Bichon Frise, a început să vomite și s-a oprit din mâncat. Neștiind ce i s-a întâmplat și cum să o ajute, femeia a dus-o pe Daisy la medicul veterinar.

Investigațiile făcute au arătat că Daisy a înghițit zeci de monede găsite în geanta stăpânei.

„Din geantă chiar îmi lipseau bani și i-am căutat, dar nu m-am gândit niciun moment că fix Daisy ar putea fi cea care m-a scăpat de ei. Nu mi-a trecut prin minte că un cățel ar putea înghiți astfel de obiecte. Am fost cu toții foarte îngrijorați și speriați că am putea să o pierdem.

Fetița mea de patru ani și Daisy sunt cele mai bune prietene și a fost foarte supărată când a aflat”, a dezvăluit stăpâna cățelușei.

Medicii veterinari au spus că operația lui Daisy a fost un succes și au lăsat-o să plece acasă următoarea zi, cu pastile împotriva durerii și antibiotice. „Daisy a depășit recordul. Nu ne-a venit să credem că a putut înghiți un număr așa de mare de monede, mai ales fiind un patruped așa mic”, a explicat medicul veterinar Sally Frith.

Cățelușa a fost la doar un pas de moarte. Norocul ei a fost faptul că stăpâna a dus-o imediat la doctor. Din fericire, Daisy este în afara oricărui pericol acum și se recuperează bine.

Citește și Imaginea care a emoționat tot internetul! O cățelușă a fost abandonată lângă un rucsac cu mâncare și jucăriile ei favorite. Stăpânul a lăsat și un bilet prin care și-a explicat gestul

Citește și Lecție de bun simț predată de un patruped. Ea e Sally, cățelușa Golden Retriver care adună gunoaiele de pe străzile din Târgu Mureș