A crezut că a pescuit doar o ŞOSETĂ, dar ce a găsit în ea l-a făcut să anunţe toţi prietenii de pe FACEBOOK

Un pescar din America se afla la pescuit alături de fiica sa, când a prins în undiţă o şosetă veche. Cu toate acestea, el a fost uimit când în ea a dat de un portofel cu toate actele în el. După ce a postat imaginea pe Facebook, alături de numele celui care îl pierduse, s-a descoperit că acesta fusese furat în 2010 dintr-un bar, de la un DJ.

12 sept. 2013, 05:32

Joshua Woods, un bărbat de 31 de ani, din Wisconsin se afla în locul lui preferat de pescuit de pe un râu din localitatea La Crosse, atunci când a descoperit că prinsese în undiţă o şosetă veche, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi A crezut că undiţa a rămas agăţată de un SUBMARIN, dar a prins un peşte mai greu ca o GORILĂ FOTO

Cu toate acestea, atunci când a cercetat-o, tânărul a descoperit că în interior se afla un portofel cu acte, printre care carduri bancare şi chiar un permis de conducere. Ulterior, tânărul a postat pe Facebook o fotografie a descoperirii sale, într-o încercare de a da de cel care l-a pierdut. Câteva ore mai târziu, mai mulţi prieteni l-au contactat, spunându-i că îl cunosc pe cel care a pierdut portofelul, fiind voba de un DJ local de karaoke pe nume DJ Jesse Gomez. Ulterior, s-a descoperit că bărbatului îi fusese furat portofelul în anul 2010, atunci când se afla într-un bar.

Citeşte şi Pescarul norocos: A prins un „PEŞTISOR AURIU” de două kilograme

Mi-am lăsat portofelul pe masă şi am fost să anunţ următorul câtăreţ care urma să urce pe scenă, dar în mai puţin de două minute portofelul meu dispăruse. A fost furat de cineva. Este ciudat că cineva ar găsi aşa ceva într-un râu, dar mă bucur că a făcut acest lucru„, a declarat Gomez.