A cui e, de fapt, cenuşa găsită în curtea lui Dincă! Răsturnare de situaţie, se cere o nouă experiză!

Probele găsite în casa lui Dincă ar putea fi reexpertizate în cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei cere procurorilor să fie testată din nou cenușa îngropată lângă casa lui Gheorghe Dincă.

21 dec. 2019, 09:39
A cui e, de fapt, cenuşa găsită în curtea lui Dincă! Răsturnare de situaţie, se cere o nouă experiză!

Avocata Carmen Obârșanu a făcut o cerere în legătură cu cenușa găsită în curtea lui Gheorghe Dincă.

„Momentan, se așteaptă niște rezultate din America și de la INML, dar nu știm să se fi cerut o reexaminare. Am făcut niște obecțiuni la rapoartele de analiză. Nu mi s-a dat niciun răspuns. Cred că este cam târziu, pentru că se apropie momentul trimiterii dosarului în instanță. Însă, abia acum am aflat de rapoartele de expertiză din dosar”, a spus Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu.

Familia Măceșanu a fost chemată, luni, 23 decembrie, la DIICOT pentru a ridica certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu. Aceștia au anunțat prin vocea lui Alexandru Cumpănașu faptul că nu vor ridica acest document.

Familia Alexandrei Măceşanu, chemată de DIICOT să ridice certificatul de deces al Alexandrei în ajunul Crăciunului

Întrebată cum va reacționa dacă și Luiza va fi declarată oficial moartă, Monica Melencu a declarat că nu există nicio dovadă că fiica ei ar fi murit.

„Nu există nicio dovadă că fata mea a murit! Nu accept cuvântul mort de la autorități! Copilul meu este viu! Luiza trăiește! Să audă toată țara! Să îmi aducă copilul înapoi!”, a reacționat Monica Melencu.