A cunoscut un bărbat pe Tinder, dar a avut un şoc atunci când a vrut să-l întâlnească. A luat-o la fugă când a văzut cine coboară

O tânără din Marea Britanie a cunoscut un bărbat pe Tinder și, după ce au vorbit timp de trei săptămâni, aceasta a dorit să-l întâlnească în persoană. Cu toate acestea, femeia a avut o adevărată surpriză când a văzut cine coboară din mașină. Tânăra de 28 de ani a luat-o la fugă.

04 iun. 2019, 17:27
A cunoscut un bărbat pe Tinder, dar a avut un şoc atunci când a vrut să-l întâlnească. A luat-o la fugă când a văzut cine coboară

Amy Sharp, de profesie stilistă, a spus că a fost înșelată de un bărbat care a creat un profil fals pe Tinder și a cerut ajutorul poliției, care a refuzat să se implice, scrie presa britanică.

Tânăra de 28 de ani vorbea cu „James” pe Tinder de trei săptămâni înainte să accepte o întâlnire. Cei doi au plănuit să se vadă în parcarea unui pub din Somerset, la ora 21, miercurea trecută.

O tânără dezbrăcată a pătruns pe teren în timpul finalei Champions League. S-a aflat cine e fata VIDEO 

Numai că atunci când a ajuns la întâlnire, din Mercedesul alb au coborât nu mai puțin de patru bărbați care au început să meargă spre ea.

Tânăra s-a speriat, a fugit și a sunat la poliție. Agenții de ordine au aflat de la „James” că ar fi creat profilul fals pentru a ascunde o aventură de iubita oficială. Apoi au renunțat la caz și i-au transmis tinerei că nu au ce să facă.

Acum Amy vrea să schimbe legislația britanică, astfel încât persoanele care folosesc profiluri false pe internet să fie pedepsite. Acest fenomen a fost botezat „catfishing” de vorbitorii de engleză și momentan nu este ilegal în Regat.

Bărbatul care a atacat o fată într-o scară de bloc din Bacău, filmat de camerele de supraveghere