A dansat gol pe maşină şi va sta 10 ani la puşcărie. Ca bonus, primeşte şi 2.000 de lovituri de bici

Un tânăr saudit şi trei prieteni de-ai săi au fost condamnaţi la ani grei de închisoare şi mii de lovituri de bici, pentru o faptă pe care morala islamică o consideră a fi o infracţiune extrem de gravă.

04 oct. 2013, 17:48
A dansat gol pe maşină şi va sta 10 ani la puşcărie. Ca bonus, primeşte şi 2.000 de lovituri de bici

Un bărbat din Arabia Saudită a fost condamnat la 10 ani de închisoare şi 2.000 de lovituri de bici, după ce autorităţile au vizionat un film care îl înfăţişează pe acesta dansând gol pe capota unei maşini. Nu a scăpat nepedepsit nici cel care a realizat filmarea, acesta primind 7 ani de închisoare şi 1.200 de lovituri de bici.

Alte două persoane, martore la întreaga scenă şi considerate complice, au primit câte 3 ani de închisoare şi 500 de lovituri de bici, fiecare. Procurorul de caz a descris aceste pedepse fiind „blânde”, din moment ce ele încalcă într-un mod atât de grav morala publică.

Citeşte şi Cel mai sexy bărbat: A fost deportat din Arabia Saudită pentru că este „prea frumos” FOTO

Provincia Al-Qasseem, unde s-au petrecut faptele, este considerată cea mai strictă din întregul regat al Arabiei saudite, intransigenţa poliţiei religioase de aici fiind de notorietate. Sub stricta interpretare a legilor islamului, cazurile de indecenţă publică sunt considerate infracţiuni grave în Arabia Saudită.

Citeşte şi Cele mai SEXY arăboaice. S-au pozat PROVOCATOR pe iahturi şi la plajă FOTO