A dat în păcănele până le-a făcut praf. 11 aparate vor ajunge la fier vechi Video

Un bărbat din Rovinari a distrus 11 aparate din două săli de jocuri din oraș. Paguba se ridică la peste 100.000 de euro.

25 oct. 2020, 19:34

Un tânăr de 26 de ani din Rovinari, județul Gorj, a ajuns într-o singură noapte să devină spaima păcănelelor. Bărbatul a spart nici mai mult, nici mai puțin de 11 aparate din două săli de jocuri. 

Bărbatul s-a folosit de un pietroi și a spart ecranele mai multor aparate. O cameră de supraveghere dintr-una din săli a surprins momentul. Oamenii legii au fost sesizați și au început cercetările. 

„La data de 25 octombrie a. c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de către o femeie, de 35 de ani, din orașul Rovinari, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că în noaptea de 24/25 octombrie a. c.,au fost distruse 11 aparate la doua săli de jocuri din orașul Rovinari.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din orașul Rovinari, ar fi provocat distrugeri cu un corp dur , la 9 aparate de jocuri din incinta unei societăți comerciale din orașul Rovinari.

De asemenea, tânărul ar mai fi provocat distrugeri la două aparte din incinta altei săli de jocuri din localitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiști continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit gorjonline.ro.

Bărbatul a fost prins de polițiști și s-a ales cu dosar penal. „Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr, de 26 de ani, din orașul Rovinari, ar fi provocat distrugeri cu un corp dur, la 9 aparate  de jocuri din incinta unei societăți comerciale din orașul Rovinari. De asemenea, tânărul ar mai fi provocat distrugeri la două aparte din incinta altei săli de jocuri din localitate. În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiști continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.