A dat-o în bară, iar acum îl ştie toată lumea. Ratare monumentală în Copa Libertadores VIDEO

Se poate rata din doi metri cu poarta goală. Brazilianul Emerson Sheik, de la Corinthians, demonstrează că da. El nu a reuşit să nimerească poarta în meciul din Copa Libertadores pe care echipa sa l-a jucat în Bolivia.

21 feb. 2013, 09:14
A dat-o în bară, iar acum îl ştie toată lumea. Ratare monumentală în Copa Libertadores VIDEO

Emerson este un fotbalist care are o poveste de viaţă foarte interesantă. Dându-şi seama că are şanse mici să prindă un loc în naţionala Braziliei, deşi este destul de talentat, acesta a ales să devină cetăţean al statului Qatar, pentru a putea evolua în echipa reprezentativă a acestei ţări.

N-a apucat să joace decât în trei partide, pentru că FIFA l-a considerat ineligibil pentru naţionala Qatarului, deoarece evoluase deja în echipa de tineret a Braziliei, astfel că noua sa reprezentativă a pierdut la masa verde meciurile în care l-a folosit pe Emerson. Nu se ştie însă ce vârstă avea Emerson când a jucat la tineretul cariocas, fiindcă în 2008 poliţia braziliană l-a arestat în 2008, pentru că şi-a falsificat certificatul de naştere, Emerson dându-se cu 3 ani mai tânăr. Se pare că anul exact al naşterii sale este 1978.

Acum, la 35 de ani, Emerson a dat-o în bară şi îl ştie o lume întreagă. Asta pentru că a făcut acest lucru din doi metri, avânnd în faţă poarta goală. S-a întâmplat în meciul pe care Corinthians l-a jucat în Copa Libertadores, în Bolivia, contra celor de la San Jose. Scorul final a fost 1-1.