A dat slujba de la bancă pentru sala de fitness. Faceţi cunoştinţă cu Adina Ivaşcu VIDEO

A dat un job în care stătea zece ore pe zi doar la birou, pe o viaţă în sala de sport. Vorbim despre o tânără din Drobeta-Turnu-Severin, care a făcut din sport o pasiune şi un mod de viaţă. Mai mult, ea a fost selectată în lotul naţional al României care va merge la campionatele balcanice de fitness din Muntenegru.

09 mai 2017, 09:24
A dat slujba de la bancă pentru sala de fitness. Faceţi cunoştinţă cu Adina Ivaşcu VIDEO

Până acum doi ani, Adina Ivaşcu lucra într-o bancă şi stătea zece ore pe zi la serviciu, informează România TV. Într-o zi s-a hotărât să demisioneze şi s-a alăturat soţului, care conducea o sală de fitness . De la zile în care făcea sport doar întâmplător a trecut la antrenamente zilnice, care i-au modelat frumos corpul.

Citeşte şi Adina de la Heaven, ameninţată, sugrumată şi obligată să intre în portbagaj

„Tot timpul spuneam nu am timp să fac mişcare şi pur şi simplu mi-am dat seama că aş putea face şi altceva în afară de a sta 10 ore pe scaun, de a intra într-o monotonie zilnică. Eu zic că sunt câştigată pentru că mi-am luat un stil de viaţă sănătos”, a povestit tânăra. După cei doi ani de muncă, de curând, pentru Adina a venit şi primul concurs. Încurajată de soţ, s-a înscris la campionatul naţional de fitness de la Târgu Mureş.

Citeşte şi Unul din cei mai bine cotaţi designeri, apariţie de vis. Cum arată vedeta în costum de baie

„Am fost un pic sceptică la început pentru că ştiam cât de bine arată fetele dintr-un astfel de concurs şi m-am gândit că timpul de pregătire necesar mie ar fi insuficient. Într-un fnal m-am hotărât. Am început pregătirea”, a amintit Adina. Acolo, Adina a fost selectată în lotul Naţional şi la sfârşitul lunii va pleca în Muntenegru, la Campionatele Balcanice pentru care se pregăteşte acum intens.

Provocarea Campionatelor Balcanice va veni pentru Adina la sârşitul acestei luni.