A dat vestea cea mare în această dimineaţă pe Instagram. Vedeta va deveni mamă de fată

Ea, frumoasă și celebră, el, tânăr și faimos, amândoi – bogați! Ce și-ar mai fi putut dori? Un copil. Și iată că acum supermodelul Chanel Iman a făcut anunțul: va deveni mamă de fată! Ea și soțul ei, Sterling Shepard, așteaptă cu nerăbdare să devină părinți.

26 iun. 2018, 07:17

La începutul acestui an, s-au căsătorit. Chanel (27) a fost o mireasă superbă, iar Sterling (24) un mire mândru și extrem de emoționat. Doi tineri frumoși și cu un viitor strălucit – ea, supermodel, el, jucător de fotbal american – și-au promis pe data de 3 martie că își vor fi alături la bine și la greu până ce… Deocamdată, din fericire, tânărul cuplu a avut parte doar de bucurii, iar cea mai mare dintre ele este faptul că vor deveni părinți.

Chanel și-a anunțat fanii că ea și Sterling vor deveni părinții unei fetițe prin intermediul unei fotografii care ar fi putut să-i lipsească, de fapt, și cuvintele, atât de sugestivă era – ei doi stând pe o canapea de culoare roz, înconjurați de flori în diferite nuanțe ale aceleiași culori… Cu toții și-au dat seama care este sexul copilului înainte de a citi textul: „E fetiță!”.

Exotica Chanel, pe jumătate coreeană, pe jumătate african-americană și-a anunțat sarcina de Ziua Mamei, pe 13 mai, când a spus că ea și soțul ei abia așteaptă să-și vadă bebelușul. Ea a declarat atunci pentru People: „Povestea noastră continuă pe măsură ce așteptăm nașterea copilului. Și cum dragostea noastră crește pe zi ce trece, eu și Sterling abia așteptăm să o împărtășim cu micuța noastră”.

Dacă primul trimestru de sarcină a fost „foarte dificil” pentru Chanel, supermodelul simțindu-se extrem de rău, acum ea pare să-şi fi revenit în totalitate, pentru că în fotografii radiază. Recent, vedeta a mai publicat o poză pe contul ei de Instagram – alături de un comentariu la fel de emoționant ca instantaneul foto: „Atât de pregătită pentru micuța asta!” – în care întinde hainuțe de culoare roz pe o sârmă de rufe… Dacă e să ne luăm după nerăbdarea pe care o afișează viitorii părinți, e clar că fetița lor va fi un copil foarte norocos. Și foarte iubit!