A descarcat un joc gratuit de pe internet si s-a trezit cu DATORII URIAŞE pe card: Credeam că sunt virtuali

Un tânăr de15 ani din Belgia a făcut o greşeală costisitoare după ce a descărcat pe telefonul bunicului un joc pe care îl considera gratuit. Astfel, el a reuşit să risipeascaă 37.000 de euro din contul bancar al bărbatului.

06 oct. 2014, 15:14
A descarcat un joc gratuit de pe internet si s-a trezit cu DATORII URIAŞE pe card: Credeam că sunt virtuali

Şocant este faptul că nimeni nu şi-a dat seama de ce se întâmplă decât o lună mai târziu. Adolescentul a descarcat gratis jocul Fire Age – Epoca Focului. Acesta se joaca online si trebuie sa-ti fauresti propriul regat pe care sa-l aperi, alaturi de cavalerii tai, de invaziile dusmanilor. Este foarte popular in randul tinerilor din toata lumea, iar unora le creeaza pur si simplu dependenta, potrivit Bzi.

Citeşte şi Facebook vrea să se extindă în domeniul sănătăţii, pentru a ţine pasul cu Apple şi Google

Poti sa treci la niveluri superioare doar daca investesti bani. Te atrag in joc pretinzand ca este totul gratis, folosesti bani virtuali, apoi doar prin simpla bifare a unei casute iti folosesti Id-ul si incepi sa joci cu bani reali. De fiecare data era taxat cu 89,99 de euro, dar el folosea jocul de mai multe ori pe zi. Cateodata factura zilnica ajungea la 1.800 de euro! In cateva saptamani a fost taxat cu o suma undeva intre 30.000 si 40.000 de euro„, a povestit mama adolescentului.

Citeşte şi Belgia se BLINDEAZĂ: Măsuri de SECURITATE SPORITĂ la instituţiile europene din Bruxelles

Mai mult, banca nu a anunţat titularul cardului, cu toate că au fost retrase periodic sume importante de bani. În prezent, mama tânărului, care a ales să rămână anonimă, spune că vrea banii înapoi şi a anunţat autorităţile belgiene.