A deschis o cutie cu lapte şi a avut un şoc! Ce a găsit înăuntru este inimaginabil! VIDEO

Un bărbat din Satu-Mare susține că a cumpărat o cutie cu lapte dintr-un supermarket, iar când a deschis-o a avut parte de o supriză uriaşă. Ce era înăuntru l-a şocat şi l-a determinat să meargă la ANPC.

17 mai 2023, 15:47
A deschis o cutie cu lapte şi a avut un şoc! Ce a găsit înăuntru este inimaginabil! VIDEO

De un adevărat şoc a avut parte un bărbat din Satu-Mare atunci când a deschis cutia cu lapte pe care tocmai o cumpărase de la un supermarket.

Înăuntru era o râmă, prezenţa acesteia în recipient fiind greu de explicat-

Citeşte şi Bucuria copiilor! Câte zile libere vor avea elevii la începutul lunii iunie. Practic, este vacanţa de dinaintea vacanţei

”Prin această postare aș dori să trag un semnal de alarmă cu privire la calitatea laptelui de consum pe care l-am achiziționat în data de 14 mai 2023 și l-am desfăcut în 17 mai, când am băut din el, după care prietena mea a observat prezența unei râme în flacon și a unor „puncte” negre sub capac”, a fost mesajul postat de bărbat, citat de PresaSm.

Citeşte şi Explozie la o ambarcațiune a Poliției de Frontieră Mehedinți. Doi polițiști au suferit arsuri

Aşa cum era normal omul s-a dus la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare,  Reprezentanţii ANPC  nu au luat probe pentru analize, ci doar au cerut detalii despre data şi locul achiziţiei.

Am depus reclamație la Comisariatul Pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare (probe pentru analize nu s-au preluat, doar ne-au cerut detalii)”, a spus sătmăreanul.