A DEZGROPAT sicriul propriului tată după ZECE ANI, sperând să se ÎMBOGĂŢEASCĂ, dar a găsit asta FOTO

O femeie din America a fost arestată după ce s-a descoperit că a dezgropat mormântuli propriului tată, sperând că se va îmbogăţi.

05 mart. 2015, 12:43

Melanie Nash, o femeie de 53 de ani, şi-a dezgropat propriul tată crezând că va găsi „adevăratul testament” al bărbatului, însă ea a dat doar de sticle de votcă şi ţigări, potrivit Huffington Post.

Citeşte şi Recompensă pentru prinderea PROFANATORILOR de morminte care au jefuit locul de veci al unui CAMPION la box

În momentul în care a ajuns în faţa judecătorului, femeia şi-a recunoscut vina, sala comparând fapta sa cu una dintre poveste lui Edgar Allan Poe. Întreg incidentul a avut loc dzupă ce Nash s-a simţit dată la o parte după decesul tatălui din 2004. În momentul în care a aflat că bâtrânul nu i-a lăsat nimic, ea şi-a acuzat sora că i-a ascuns testamentul cel bun, aşa că a decis să îl caute în mormânt.

Citeşte şi Afacere MACABRĂ: Cranii de vânzare, în cimitire VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

Eddie Nash a murit în urmă unui infarct când avea 68 de ani, fiind proprietarul unei companii deschise în 1979, care este condusă în continuare de familie. Rămăşiţele dezgropate de Melanie au fost înmormântate iarăşi de apropiaţi, în timp ce profanatoarea îşi aşteaptă pedeapsa.