A făcut testul de paternitate şi a aflat că nu el era tatăl! Drama unei prezentatoare TV de la noi

Sanda Nicola, cunoscuta jurnalista de la noi, are o poveste de viata cutremuratoare. Amintirile dureroase incep inca din copilarie, atunci cand jurnalista avea sa afle un adevar crunt: cel pe care il credea tata, nu era, de fapt, tatal ei.

06 mai 2018, 10:48
A făcut testul de paternitate şi a aflat că nu el era tatăl! Drama unei prezentatoare TV de la noi

„A venit această propunere de a face testul de paternitate pentru că el ştie că nu e tatăl meu şi s-a dovedit că tata a avut dreptate. (…) Tatăl din casă până la vârsta de 5 ani, adică… părinţii mei, cei pe care îi ştiam eu, s-au despărtit când eu aveam 5 ani.

Mie mi s-a părut tot timpul o distanţă între mine şi tatăl pe care l-am cunoscut eu. Am încercat să mă apropii de tata la maturitate, am simţit întotdeauna că e ceva în neregulă cu el.

De fiecare dată când făceam paşi să ne apropiem, îl simţeam foarte apăsat, pentru ca finalmentul să vină chiar din partea lui. A venit această propunere, de a face testul de paternitate, pentru că el ştie că nu e tatăl meu. (…) Am fost împreună (la testul de paternitate – n.r.). Rezultatul a venit peste câteva săptămâni… Au fost nişte săptămâni bune de aşteptare a rezultatului. Şi s-a dovedit că tata a avut dreptate”, a spus ea, la filmarile unei emisiuni TV.