A fost ales „Modelul Anului 2013”. Vezi cele mai SEXY ipostaze ale vedetei GALERIE FOTO

Model şi actriţă, Kate Upton s-a relansat în anul 2013 într-un mod spectaculos, după o perioadă de anonimat şi chiar dizgraţie mai ales din pricina măsurile sale ceva mai voluptoase.

07 ian. 2014, 13:49

Katherine „Kate” Upton este de origine americană, născută în  St. Joseph, Michigan, fiică a doi părinţi sportivi de succes, mama jucătoare de tenis profesionistă şi tatăl, directorul unui colegiu sportiv, scrie one.ro.

Deşi a urmat tot timpul un stil de viaţă sănătos, Kate nu a exagerat niciodată cu dietele, fiind destul de permisivă atunci când vine vorba de micile plăceri culinare. Aceasta s-a străduit încă din 2011 să se bucure de celebritate, însă a reuşit abia anul trecut să se impună printre modelele consacrate.

Modelul, renumit pentru formele bine conturate şi dimensiunile nu foarte mici, dar şi pentru frumuseţea ei senzuală, a primit premiul „Modelul Anului 2013”, după o revenire spectaculoasă pe podiumuri şi în cele mai cunoscute campanii publicitare, la cea de-a 10-a ediţie a evenimentului Style Awards,  în New York City.

Citeşte şi Bomba sexy Kate Upton şi-a etalat bustul generos în catalogul Victoria’s Secret GALERIE FOTO