A rămas şocată când a deschis uşa: Ce a găsit o FEMEIE ÎN BAIE

O femeie care se afla la circ cu fetiţa ei de doar trei ani a simţit nevoia să se ducă la baie, dar a avut parte de o sperietură groaznică. Femeia a dat nas în nas cu un tigru evadat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit şi animalul s-a întors la locul lui. Mai mult, copilul s-a bucurat când a văzut animalul.

23 apr. 2013, 10:34

Incidentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, când Jenna Krehbie s-a decis să îşi ducă fetiţa de doar trei ani să vadă un spectacol la circ. Cu toate acestea, la jumătatea spectacolului s-a decis să se meargă la baie, imediat după tigrii şi-au terminat numărul, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi SCENE DE GROAZĂ la circ. Un dresor a fost omorât de un tigru în timpul spectacolului VIDEO

Din păcate, în acelaşi timp, unul dintre tigri a evadat şi s-a ascuns în baie, în timp ce personalul îl căuta în incinta circului. Când femeia a deschis uşa, ea s-a trezit la doar 60 de centimetri de fioroasa fiară evadată. Cu toate că momentul pare înfricoşător, femeia nu a ţipat şi nici nu a încercat să fugă, lucru care probabil i-a salvat viaţa.

Citeşte şi CURAJ NEBUN. Un tânăr înoată într-o piscină cu un tigru imens VIDEO


„Nu te aştepţi ca în momentul în care deschizi uşa unei băi să vezi în faţa ta un tigru care vine spre tine. Când mă uit în spate, ştiu că a fost un lucru înfricoşător. În acel moment mă gândeam doar la faptul că trebuie să ies din cameră. Fata mea a vrut să ştie dacă animalul s-a spălat pe mâini după ce a fost la la baie. Asta era singura ei îngrijorare. Cred că asta arată gândurile copilului şi faptul că ea nu realiza că era în pericol”, a declarat mama.

Citeşte şi O tigroaică furioasă bate un mascul care i-a furat prada FOTO

Imediat după întâmplare, animalul a fost recuperat şi închis în cuşcă. Angajaţii circului sunt conştienţi de faptul că a fost un moment înfricoşător, dar se bucură de faptul că nimeni nu a fost rănit, mai ales că baia avea doar 7 metri pătraţi.