A fost descoperit asasinul care a făcut peste 400 de victime în Londra. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Un ucigaş în serie acuzat că ar fi făcut peste 400 de victime la Londra şi în împrejurimi, a fost descoperit. Surpriza a fost una de mari proporţii. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva.

21 sept. 2018, 12:04

Autorităţile britanice au dat de urma unui criminal în serie, bănuit că ar fi ucis nu mai puţin de 400 de pisici în Capitala britanică şi în împrejurimile acesteia.

Dar, după 3 ani de anchetă, adevărul a ieşit la iveală. Presupusul criminal s-a dovedit a fi tot un patruped, şi anume, vulpea, după cum au descoperit anchetatorii londonezi. Aceste animale sunt acuzate că au decimat felinele din Londra.

Citeşte şi SofistiCAT 2018. Peste 250 de pisici din toată lumea vor fi admirate la Romexpo

Ancheta Scotland Yard-ului a început în Septembrie 2015, după primele semnalmente de crime comise asupra animalelor domestice.

În 2016, la necropsia iniţiată de o societate pentru proteţia animalelor pe 25 de cadavre de pisici s-a constatat că acestea fuseseră atacate de vulpi, în special, iar în 2018, pe trei pisici şi doi iepuri omorâţi s-au identificat urme de muşcături de vulpe şi de alte specii de animale de pradă.