A fost descoperit un nou tip de CUTREMUR. Oamenii de ştiinţă sunt ŞOCAŢI

Publicat: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018 20:41 // Actualizat: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018 20:41 // Sursa: romaniatv.net

Oamenii de ştiinţă din California au descoperit un nou tip de cutremur. Este vorba despre seisme care pot avea loc la o adâncime mai mare decât cutremurele obişnuite, mai exact în mantaua Pământului, nu în scoarţă cum se ştia până acum.

Acest tip de cutremur nu poate fi detectat de senzorii seismici tradiţionali şi poate fi mult mai distructiv decât un seism produs în scoarţa Pământului.

Seismologii anunţă cutremure violente în anul 2018

Până în prezent, se credea că seismele au loc doar în jumătatea superioară a scoarței Pământului, fiind determinate de mişcarea plăcilor tectonice. Însă, folosind cei mai puternici senzori seismice disponibile, o echipă de cercetători a detectat cutremure mici, care apar în mantaua superioară a Pământului.

Cu toate cutremurele detectate până în prezent au fost minore - cu o magnitudine maximă de aproximativ 2 grade - oamenii de ştiinţă cred că acestea pot fi, în viitor, devastatoare

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cutremur mantaua pamantului scoarta pamanatului
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 ian 03:04
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mircea
Probabil , ca Mantaua Terrei , este o Manta de Diamant , iar cate Odata , se mai Gaseste la Suprafatza un Diamant mai Mare care este Pretuit . Oare Diamantele mai Mari , ce Vechime au ? Iar pe Atunci , cum o duceau Oamenii cu Traiul ? Cred ca , Oamenii ,fugeau din Calea Diamantelor , ca probabil , Diamentele , erau Extrem de Fierbinti ! Cu Mii de Grade Celsius !
15 ian 09:54
Răspunde | Votează email 0 email
Mihai
"Oamenii de stiinta sunt socati"...Asta cam asa-i.Dar oamenii de stiinta stiu foarte bine ce fel de cutremure sunt acestea: provocate cu tehnologia HAARP si nicidecum naturale.Cu aceeas tehnologie se pot provoca furtuni, uragane, ploi abundente care sa provoace inundatii, ninsori abundente, seceta.Analizand mai multe date oferite de Centrul de fizica al Pamantului, din Romania, pentru a justifica INCOMPETENTA celor care primesc salarii degeaba, am constatat ca acea ciclicitate de 36, 40 de ani nu exista si cutremurul din 4 Martie '77 nu se inscrie in nicio analiza a Incompetentilor sus-amintiti, asa ca privind lucrurile in alta cheie, cea a numerologiei, am constatat ca ar putea fi vorba de un cutremur provocat cu tehnologia HAARP, pentru a pune la pamant economia Romaniei de la acea vreme.Dupa cutremur Romania a fost nevoita sa se imprumute la Banca Mondiala.Vazand ca Romania este "ajutata" de occident sa se refaca, in prostia sa Ceausescu a plusat si s-a imprumutat si mai mult pentru proiectele sale faraonice, dupa care a trecut in extrema cealalta: a infometant poporul roman ca sa plateasca datoria repede."Ajutat" de propaganda serviciilor secrete straine: SUA, Anglia, Rusia, Israel, poporul roman a inceput sa-l urasca pe Ceausescu si in felul acesta s-a ajuns foarte usor la manipularea maselor in lovitura de stat din '89.Daca 12 ani - '77, '89 vi se pare o perioada lunga pentru un plan de acest gen, va spun ca cele trei razboaie mondiale au fost gandite si programate dinainte de 1871.Adica al treilea razboi mondial, cel in care suntem de doi ani, a fost programat in urma cu aproape 150 de ani.Asadar, numerologic vorbind, 4 Martie 1977 = 4 03 1977 => 4 3 24 (2+4=6) => 4+3+6 = 13 => 1 + 3 = 4, un numar MASONIC, fatidic pentru Romania.Sunt specialist in numerologie care pot descrie mai bine acest tablou sumbru, dar sunt sigur ca rezultatul va fi acelas: 4 Martie '77 CUTREMUR PROVOCAT !
1
EUR
4.7559
RON
21 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H