A fost filmată în timp ce făcea sex cu doi amici, fără să ştie. Imaginile au ajuns pe Facebook

O tânără care a decis să facă sex cu doi prieteni a avut parte de o surpriză neplăcută din partea celor doi, care au filmat-o fără să o întrebe. Clipul a ajuns pe internet, graţie "prietenilor" ei, iar lumea a judecat-o aspru. Însă Alexis Frulling a avut o reacţie neaşteptată.

16 iul. 2015, 07:58
A fost filmată în timp ce făcea sex cu doi amici, fără să ştie. Imaginile au ajuns pe Facebook

O tânără care a decis să facă sex cu doi prieteni a avut parte de o surpriză neplăcută din partea celor doi, care au filmat-o fără să o întrebe. Clipul a ajuns pe internet, graţie „prietenilor” ei, iar lumea a judecat-o aspru. Însă Alexis Frulling a avut o reacţie neaşteptată.

Un SOŢ a uitat într-un autobuz o CASETĂ VIDEO cu un film porno alături de AMANTĂ. Cum s-a terminat totul

Când a făcut sex cu cei doi la un festival din Calgary (Canada), în urmă cu câteva zile, Alexis nu a ştiut că este filmată. Cu atât mai puţin că imaginile vor ajunge pe internet. Deranjată de faptul că a fost înregistrată fără acordul ei şi de faptul că a fost înjurată pe internet, Alexis a decis să îşi facă dreptate.

„M-am gândit că e stupid şi nu o să îi las pe alţii să mă urască. Nu înţeleg de ce eu sunt înjurată, dar tipii care m-au filmat nu”, a spus ea, potrivit mic.com.

Aşa că Alexis a filmat un clip în care a explicat ce s-a întâmplat: „Nu pot să spun că sunt mândră, dar nici nu îmi e ruşine. Dacă regreţi lucrurile pe care le faci, nu ai cum să evoluezi şi să înveţi din greşeli. Şi, până la urmă, cine nu ia decizii proaste?”. 

Urmăriţi aici video cu partida de sex de la Calgary Stampede, un festival de rodeo foarte popular în Canada. Totul s-a petrecut în public, într-un colţ mai retras, e adevărat, dar foarte potrivit pentru filmare.â

A băgat un sutien în mixer… Imaginile au devenit virale. VIDEO