A fost filmată în timp ce negocia UCIDEREA soţului ei. Află ce motivaţie ABSURDĂ avea VIDEO

O femeie a fost surprinsă cu o cameră video ascunsă în timp ce încerca să angajeze un ucigaş pentru a-i omorî soţul.

10 iul. 2013, 13:43
A fost filmată în timp ce negocia UCIDEREA soţului ei. Află ce motivaţie ABSURDĂ avea VIDEO

Julie Merfeld, în vârstă de 21 de ani, din Michigan îi explica unui bărbat că vrea ca soţul ei să fie omorât deoarece este mai uşor decât să divorţeze de el, deoarece se teme să nu-l facă să sufere, scrie Huffington Post.

Greşeala ei a fost să se întâlnească cu un poliţist sub acoperire, căruia îi oferea 50.000 de dolari pentru a o scăpa de soţul ei. „Dacă poţi s-o faci afară ar fi perfect. Ar fi multă mizerie dacă o faci în casă. Surprinde-mă cu ce vrei să faci, pentru că dacă ştiu cum o să se întâmple nu o să fiu la fel de şocată. Vreau ca totul să nu mă indice pe mine ca suspect”, a explicat femeie aşa-zisului ucigaş.

Citeşte şi Cât costă să angajezi un ucigaş plătit, în România. Dezvăluiri în exclusivitate VIDEO

Femeia chiar i-a povestit cum ar urma să fie viaţa ei după moartea soţului: „Am o prietenă cu care vreau să mă mut în casă şi nu vrea să se sperie crezând că a fost o spargere în casă. Vreau să mă mut cu ea pentru că nu vreau să stau singură în casă după moartea lui”.

Julie Merfeld a fost arestată după ce a ieşit din maşina poliţistului aflat sub acoperire şi urmează să-şi primească pedeapsa pentru intenţia sa în data de 30 iulie. Confruntată cu imaginile video, femeia a pledat vinovată pentru acuzaţie de „solicitare de crimă”.

Citeşte şi TRASĂ PE SFOARĂ A plătit mită să-l scape pe fiul ei, uitând că nu a avut niciodată un fiu