A fost găsit hoţul care a furat 100.000 de euro din casa primarului din Mehedinţi. Fiica edilului a fost complice

Poliţiştii au dat de urma hoţului care l-a lăsat fără 100.000 de euro pe primarul din Mehedinţi. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 31 de ani. Se pare că acesta a fost ajutat chiar de fiica edilului.

02 iun. 2022, 21:40
A fost găsit hoţul care a furat 100.000 de euro din casa primarului din Mehedinţi. Fiica edilului a fost complice

A fost găsit hoţul care a furat 100.000 de euro din casa primarului din Mehedinţi. Este vorba despre un tânăr de 31 de ani, din comuna Dîrvari, cunoscut în zonă pentru diverse furturi.

A fost găsit hoţul care a furat 100.000 de euro din casa primarului din Mehedinţi. Incredibil cine l-a ajutat

Tânărul în vârstă de 31 de ani a fost dus la audieri. Acesta le-a povestit oamenilor legii că a fost ajutat să fure cei 100.000 de euro din casa primarului chiar de fiica edilului.

Citeşte şi Traian Băsescu, amendat cu sute de lei după accidentul provocat în Bucureşti în urmă cu două săptămâni

Cel mai probabil, bărbatul va fi reţinut pentru 24 de ore şi va fi cercetat pentru furt calificat. După audieri, cel mai probabil, va fi reținut pentru 24 de ore și va fi cercetat pentru furt calificat.

Reamintim că Ionuț Gîrgă, primarul comunei Dîrvari din judeţul Mehedinţi, a rămas fără 100.000 de euro după ce a fost călcat de hoți în timp ce se afla la un botez. Răufăcătorii au intrat în locuință în timp ce copiii minori erau acasă.

Edilul și-a dat seama că a fost călcat de hoți când s-a întors acasă, după care și a alertat, imediat, poliția. Acesta a explicat și de ce avea în casă o sumă atât de mare de bani.

„Sunt niște camere de supraveghere, dar au fost ocolite printr-un punct mort. Nu bănuiesc pe nimeni, nu cred că știa nimeni. Nu țineam în casă. Am vândut niște utilaje mai vechi, eu lucrez niște terenuri, și urmă să îmi achiziționez o combină agricolă. Am scos niște bani. Nu țineam ascunși, îi țineam în casă.

La mine în casă nu intrau persoane străine. Eu am ajuns la 2 fără ceva de la un botez și am văzut ușa deschisă, urme și am constatat jaful. Nu s-au mai întâmplat spargeri în ultimul timp. Problema cea mai gravă este că copiii mei minori erau în casă. Hoții s-au dus până la ușa lor, pe urme, au văzut că priveau la televizor. S-au mutat în celelalte camere, au răsturnat pe acolo”, a spus primarul la Antena 3.

Citeşte şi Pensii 2022. Dezastru pentru 5 milioane de pensionari, ce se întâmplă cu majorările promise în acest an