A fost găsit trupul celui de-al doilea bărbat dispărut în Mureș. Copiii lui sunt căutați în continuare

Duminică dimineață a fost găsit trupul celui de-al doilea bărbat căzut în râul Mureș. S-a întâmplat exact la o săptămână de la tragedie. Copiii lui sunt în continuare căutați.

07 mai 2023, 12:27
A fost găsit trupul celui de-al doilea bărbat dispărut în Mureș. Copiii lui sunt căutați în continuare

Cel de-al doilea bărbat căzut în râul Mureș a fost găsit duminică dimineață. El era dispărut de o săptămână, de când barca în care se afla alături de familie s-a răsturnat în râul Mureș. Copiii săi sunt în continuare de negăsit.

Vineri a fost găsit și Eduard, celălalt bărbat dat dispărut. Din păcate, în tragedia de săptămâna trecută a murit și fiul său, de doar 3 ani.

„Pe râul Mureș, în zona Vadul Vacii, în dreptul localității Igriș, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin”, a informat, duminică, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș.

Eduard, înmormântat alături de copilul lui

Victima scoasă, vineri, din Mureș este Eduard. Alina, una dintre supraviețuitoarele tragediei, este îngenuncheată de durere, căci atât fiul ei, Nicolas, de doar 3 ani, cât și bărbatul care ar fi trebuit să-i devină soț oficial în această vară, Eduard, s-au stins din viață.

Distrusă de durere, Alina a făcut un gest emoționant în memoria celor doi, și-a schimbat fotografia de copertă de pe pagina personală de Facebook, publicând un colaj format din două imagini, cu regretatul ei partener, fiul său, cumnatul și copiii acestuia.

Internauții au reacționat imediat, transmiţându-i Alinei mesaje de condoleanţe şi de susţinere. „Nu ne putem obișnui cu ideea că așa ceva este adevărat! Ne-ai dat un șoc, Edule… Dumnezeu fie cu amândoi, drum lin spre îngeri! Alina, putere multă să îți dea Dumnezeu. Sincere condoleanțe!/ Condoleanțe! Dumnezeu să aibă grijă de voi!/

Condoleanțe dragă Alina! Să vă dea Dumnezeu multă putere să treceți peste așa mare durere, a lăsat un gol imens în sufletele noastre/ Dumnezeu să-i odihnească în pace și ție multă putere să treci peste aceste clipe grele/ Dumnezeu să-i odihnească în pace, condoleanțe, să fii sănătoasă și puternică.”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.