A fost identificat marocanul care a ucis două femei, în Finlanda. El este Abderrahman Mechkah şi are 18 ani

Marocanul de 18 ani, solicitant de azil în Finlanda, suspectat că a ucis două femei și a rănit alte opt persoane într-un atac cu cuțit în orașul Turku, se numește Abderrahman Mechkah, a anunțat luni Curtea de Justiție finlandeză, informează Reuters.

21 aug. 2017, 09:14
A fost identificat marocanul care a ucis două femei, în Finlanda. El este Abderrahman Mechkah şi are 18 ani

Curtea de Justiție l-a identificat pe marocanul care a ucis două femei care fiind Abderrahman Mechkah. În vârstă de 18 ani, solicitant de azil în Finlanda, marocanul era suspectat că a ucis două femei și a rănit opt persoane într-un atac cu cuțit, în orașul Turku. El se numește Abderrahman Mechkah, a anunțat luni Curtea de Justiție finlandeză, informează Reuters.

Crimele sunt tratate ca omucidere și tentativă de omor cu intenție teroristă, a subliniat Curtea de Justiție într-un comunicat electronic.

Citeşte şi Mai multe persoane au fost înjughiate pe stradă, într-un oraş din Finlada. Bilanţ: doi morţi şi şase răniţi UPDATE

Poliția a cerut ca Mechkah, în prezent spitalizat, să fie plasat în detenție pe durata investigațiilor preliminare.

Marocanul dorea să atace în special femei, a anunțat sâmbătă poliția finlandeză. Poliția l-a arestat pe suspect cu câteva minute după atac, după ce l-a împușcat în picior.