A fost inventată aplicaţia care indică persoanele cu care ar trebui să te împrieteneşti

O nouă aplicaţie pentru smartphone-uri, Pplkpr, este capabilă să identifice persoanele cu care ar trebui să te împrietenească, dar şi persoanele care trebuie evitate.

28 ian. 2015, 18:16
A fost inventată aplicaţia care indică persoanele cu care ar trebui să te împrieteneşti

Astfel, aplicaţia realizează aceste lucruri prin întocmirea unui clasament al relaţiilor, monitorizând felul în care interacţiunile cu anumite persoane modifică ritmul cardiac al utilizatorului. În cercul social al fiecărui om există prieteni, persoane cu rol calmant, dar şi altele care au o influenţă negativă. Această aplicaţie dezvăluie cu exactitate felul în care toţi aceşti oameni îl fac pe utilizator să se simtă, depistându-i pe falşii prieteni ai acestuia, care ar trebui eliminaţi imediat din cercul de cunoştinţe, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Aplicaţia pentru telefon care ne salvează de la CUTREMUR

Pplkpr este o aplicaţie gratuită pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare iOS, creată de artiştii Kyle McDonald şi Lauren McCarthy din New York. Ea a fost testată recent şi de un grup de studenţi de la Universitatea Carnegie Mellon.

Aplicaţia funcţionează în colaborare cu orice tip de ecran care monitorizează ritmul cardiac şi poate fi acţionat prin Bluetooth.