A fost lansat „Mum Button”, un sistem care trimite mesaje automate către părinţi îngrijoraţi

Renault derulează în perioada 1-4 iunie campania „Mum Button” de promovare a unui sistem, adaptabil oricărui bord de maşină, care trimite un mesaj automat cu o singură atingere, menţionează compania într-un comunicat.

02 iun. 2018, 12:09
A fost lansat „Mum Button”, un sistem care trimite mesaje automate către părinţi îngrijoraţi

Renault a lansat „Mum Button”, un sistem care trimite mesaje automate cu o singură atingere. Iniţiatorii campaniei spun că proiectul vine în contextul în care părinţii sunt îngrijoraţi pentru copii atunci când ştiu ca aceştia conduc şi simt nevoia să se asigure că au ajuns la destinaţie în siguranţă.

„In perioada campaniei, Renault lansează un concurs pe pagina de Facebook a Renault Romania: comentezi la postarea de concurs cu un print screen/captura de ecran cu cel mai amuzant mesaj primit de la mama, iar cele mai interesante vor fi premiate cu un kit Mum Button”, arată comunicatul.

Cu ajutorul aplicaţiei pentru smartphone, utilizatorul stabileşte un mesaj înainte de călătorie, putând să îşi aleagă un mesaj mai simplu, de tipul „am sosit în siguranţă” sau un mesaj mai lung precum „am ajuns cu bine la destinaţie, traficul a fost lejer. Ne revedem curând!”, apoi se defineşte numărul destinatarului, iar la final utilizatorul trebuie doar să apese butonul când ajunge la destinaţie.

Adaptabil la orice vehicul şi foarte uşor de folosit, acest buton îi informează pe cei dragi că utilizatorul este în siguranţă, cu un gest cât se poate de simplu. Părinţii îngrijoraţi se pot linişti mai repede, iar tinerii vor avea o grija mai puţin”, precizează Renault. 

Aplicaţia este gratuită şi este disponibilă pentru telefoanele cu sisteme de operare Android şi iOS, fiind accesibilă pe app store-ul celor două platforme pentru descărcare gratuită, însă folosirea lui este condiţionată de folosirea butonului fizic.


loading...