A fost obligat să îşi SCHIMBE numărul după ce acest FRUMOS model nu îi mai dădea pace FOTO

Thom Evans, un fost jucător de rugby, a trebuit să îşi schimbe numărul de telefon şi adresa de e-mail după ce frumosul model Kelly Brook, cu care a avut o relaţie, nu îl lăsa în pace şi îl suna tot timpul.

15 apr. 2013, 19:39

Thom Evans, fostul sportiv în vârstă de 28 de ani, care acum se află într-o relaţie cu actriţa Jessica Lowndes, s-a mutat în SUA după ce modelul Kelly Brook s-a despărţit de el în luna februarie, deoarece se împăcase cu fostul iubit. Cu toate acestea, în momentul în care a aflat că bărbatul şi-a găsit o altă iubită într-un timp foarte scurt a devenit geloasă şi a început să îl bombardeze cu telefoane, potrivit The Sun.

Citeşte şi Bomba sexy Kelly Brook, bătută la fund cu pliciul FOTO

„Thom a vrut să fie cât mai departe de Kelly după ce s-au despărţit. Ea l-a umilit total. El nu se aştepta să se îndrăgostească atât de repede, iar acum îşi contiună viaţa şi Kelly este istorie. Femeia a început să îi facă viaţa dificilă după ce ia-a trimis numeroase mesaje spunând că vrea să vorbească cu el, la scurt timp după ce şi-a anunţat relaţia cu Jessica, lucru care i-a supărat pe amândoi. Aşa că Thom a fost obligat să îşi schimbe numărul de telefon şi adresa de e-mail”, a declarat o sursă necunoscută pentru publicaţia britanică.

Citeşte şi Kelly Brook, EXTREM de sexy după despărţirea de iubitul ei FOTO