A fost prezentată prima maşină zburătoare din lume, destinată marelui public. Când va fi scoasă la vânzare

Publicat: Joi, 05 Decembrie 2019 22:09 // Actualizat: Joi, 05 Decembrie 2019 22:09 // Sursa: romaniatv.net

Un vehicul inovator, aşteptat de zeci de ani şi imaginat acum mai bine de un secol de Jules Vernes, a fost prezentat oficial publicului şi va începe să fie produs în serie.

Modelul va fi produs într-o primă fază într-un număr de 90 de exemplare şi va fi scos la vânzare în 2021. Maşina a fost creată de compania olandeză PAL-V International şi a fost prezentată în cadrul Miami Art Week 2019. Este un nou prototip al primei mașini zburătoare comerciale din lume, PAL-V Pioneer, care este echipat cu două elice retractabile și două eleroane în spate.

"Imediat ce Nicolas Cugnot a inventat mașina și frații Wright au făcut primul zbor de succes, oamenii au început să viseze să combine aceste două invenţii într-o singură mașină zburătoare. S-a dovedit a fi mai complicat decât se estimase inițial, un puzzle complex. Cu toate acestea. Odată rezolvată problema, ar crea o libertate maximă de mişcare", a declarat directorul executiv al companiei, Robert Dingemanse. "Doar 90 de mașini zburătoare ale ediției Pioneer vor fi fabricate", a mai spus acesta.

Vehiculul, care are un preț de 599.000 de dolari, este deja în producție activă și are cel puțin 70 de precomenzi. Se așteaptă ca primele unități să ajungă la proprietari în 2021. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere că pentru a-l conduce, este necesar nu numai permisul de conducere, ci și permisul de pilot.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
inventii masini maşină zburătoare Miami Art Week 2019 PAL-V Pioneer
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7792
RON
17 Jan
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H