A fost ucisă pentru că a refuzat o căsătorie aranjată, cu un bărbat din propria ei familie

O tânără de origine kurdă a fost ucisă în Germania, la Hanovra, de către un membru al familiei sale cu care ea nu a vrut să se căsătorească. Unul dintre verii fetei este bănuit că ar fi ucis-o.

16 mart. 2016, 21:50

Tânăra avea 21 de ani şi participa la o nuntă, în Hanovra, când s-a produs tragedia. Tânăra a fost împuşcată, cel mai probabil de vărul ei, Sefin, în timpul unei petrecerii de nuntă.

Tatăl fetei, Ghazi H., de 50 de ani, a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu fiica lui ucisă, zăcând într-o baie de sânge. El a mai scris că fiica lui, Shilan, a refuzat să se căsătorească cu vărul ei Sefin.

Citeşte şi O siriancă a fost ucisă în Germania, din ordinul familiei. Motivul este halucinant

Acesta este suspectul principal pe care poliţiştii îl caută, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare, iar tatăl fetei cere dreptate pentru fiica lui pe care şi-a pierdut-o din cauza rudelor sale, scrie dailymail.co.uk.

Familia de origine kurdă a fetei fugise din Irak când fata avea numai 3 ani şi se stabilise în Germania, la Hanovra. Shilan şi familia ei primise cetăţenie germană, iar ea era studentă la un colegiu din Hanovra, unde studia Managementul Proprietăţii .