A furat un taxi şi a făcut ACCIDENT. Hoţul nu avea permis şi era beat

Un şofer de taxi din Dej a rămas fără autoturismul de serviciu după ce a parcat în faţa unei terase lăsând cheile în contact.

05 iul. 2014, 05:29
A furat un taxi şi a făcut ACCIDENT. Hoţul nu avea permis şi era beat

Taximetristul a fost sunat de angajata localului respectiv pentru a merge dupa ea la serviciu. Acesta a oprit masina in fata localului, dar a lasat cheile in contact timp de cateva secunde, cat timp a intrat pentru a o anunta pe angajata ca a sosit, informează dejeanul.ro.

In acest timp, un barbat de 28 de ani din Reteag s-a urcat la volanul autoturismului si a pornit inspre localitatea de domiciliu. A reusit doar sa treaca podul Somesului si sa mai mearga aproximativ 200 de metri, cand in dreptul unei benzinarii a pierdut controlul asupra volanului, a urcat pe spatiul verde din benzinarie, punand la pamant un semn de circulatie si lovind cateva borduri.

Cu toate ca acesta s-a ranit usor la cap, a iesit din autoturism si a luat-o la fuga pe terenurile agricole de langa Somes, trecand podul de cale ferata, ajungand in dreptul strazii 1 Mai. Acolo s-a ascuns in baia unei alte benzinarii, dar angajatii au chemat politia.

Oamenii legii l-au luat si l-au transportat la sectia de politie, unde l-au pus sa sufle in etilotest. Aparatul a indicat valoarea de 0.55 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind dus si la spital pentru recoltarea probelor biologice.