Ei sunt pensionarii care au găsit 1.900 de lei uitați într-un bancomat și au fugit cu ei. Polițiștii cer ajutorul populației pentru a-i identifica

O pensionară, însoțită de un bărbat, a găsit 1.900 de lei într-un bancomat și a fugit cu ei. Oamenii legii încearcă să îi găsească și au cerut ajutorul populației pentru identificarea lor.

24 nov. 2022, 19:25
Ei sunt pensionarii care au găsit 1.900 de lei uitați într-un bancomat și au fugit cu ei. Polițiștii cer ajutorul populației pentru a-i identifica

Femeia a găsit suma de 1.900 de lei uitată într-un bancomat din centrul municipiului Sfântu Gheorghe și a plecat cu banii. Oamenii legii din Covasna au cerut ajutorul populației atât pentru identificarea ei, cât și a bărbatului care o însoțea.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, banii ar fi fost retraşi de o femeie, care ar fi uitat să îi ridice după efectuarea tranzacţiei.

„Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că la data de 15.11.2022 o femeie s-a deplasat la un ATM aparţinând unei unităţi bancare amplasată în exteriorul complexului comercial Şugaş din municipiului Sfântu Gheorghe, în vederea efectuării unei tranzacţii, respectiv retragerea unei sume de bani. Ulterior finalizării tranzacţiei, persoana în cauză a procedat la ridicarea cardului bancar, fără a prelua suma retrasă. La scurt timp, o persoană necunoscută, respectiv o femeie de 50-60 de ani, şi-a însuşit, pe nedrept, suma de aproximativ 1.900 de lei. Aceasta era însoţită de un bărbat, ulterior aceştia părăsind zona”, au transmis oamenii legii.

Citește și Ce tupeu! Polițiștii din Suceava cer să fie motivați să își facă treaba. Oamenii legii vor un procent din valoarea lemnului pe care îl confiscă în trafic

Femeia suspectată de furt era tunsă scurt și purta o geacă de culoare roz, pantaloni roșii și pantofi închiși la culoare. Bărbatul care o însoţea purta o şapcă de culoare închisă, o geacă roşie, pantaloni albaştri şi pantofi sport negri cu dungi albe.

„Întrucât, până la acest moment, persoanele în cauză nu au fost identificate în vederea stabilirii răspunderii judiciare, pentru buna desfăşurare a urmăririi penale, rugăm cetăţenii care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanelor bănuite să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să contacteze Poliţia municipiului Sfântu Gheorghe – Biroul de Investigaţii Criminale tel: 0267 307 400 interior 20257. Totodată, informaţiile referitoare la cazul prezentat pot fi transmise şi pe adresa de email [email protected]” , au precizat reprezentanţii Poliţiei.

În acest caz, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sfântu Gheorghe efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe.

Citește și Polițiștii se înghesuie să iasă la pensie. Care este motivul creșterii solicitărilor pentru ieșirea din sistemul Ministerului Afacerilor Interne