A găsit pe stradă un plic cu bani şi o factură. Vezi ce a făcut un arădean imediat după

Gest inedit făcut de un bărbat din Arad. Omul a găsit pe jos un plic în care era o factură şi bani pentru plata acesteia. În loc să îl caute pe proprietar sau să meargă la poliţie, omul a mers mai întâi la bancă. Acolo a plătit factura şi abia apoi a luat legătura cu cel care a pierdut plicul.

19 feb. 2016, 09:57

Un arădean a găsit pe jos o factură şi suma de 270 de lei, într-un plic. Omul nu a restituit suma găsită şi nici nu a apelat la poliţie, dar a mers la bancă şi a achitat factura. Cel care a pierdut plicul a rămas mut de uimire când a constatat că nu mai are nicio datorie la gaz, deducând imediat că plicul în care avea factura şi banii a fost găsit de cineva cu suflet mare, care a mers şi a achitat datoria sa.

„Iau bicicleta şi merg înapoi pe traseu, m-am uitat pe jos, dar nimic. M-am resemnat cu gândul, dar mă gândeam că poate ajung la cineva nevoiaş, să fie o pomană. Ajung la casierie şi îi spun doamnei să îmi dea o factură nouă, să pot să plătesc, dar după ce iam dat buletinul mi-a spus că nu am nicio datorie”, a povestit bărbatul care a pierdut banii.

După această întâmplare, domnul Ludovic Decsy a mai primit un plic, tocmai de la cel care a găsit banii şi factura.

Potrivit libertatea.ro, cel care a făcut acest gest a dorit să rămână anonim, declarând doar că e normal ceea ce a făcut, un gest de ajutor pe care nu îl consideră ceva deosebit.

Vezi şi: Ai bacnote de la eclipsa din 1999? Te-ai putea îmbogăţi


loading...