Încă o DOVADĂ CĂ DROGURILE sunt PERICULOASE: A încercat să se desfigureze după o SUPRADOZĂ

Un student din Marea Britanie se zbate între viaţă şi moarte după a încercat să îşi rupă faţa cu mâinile. Cu puţin timp în urmă el luase o pastilă, un drog numit 2CB, la o petrecere. Tânărul a început să se zgârie pe faţă, a avut convulsii şi a făcut spume la gură.

20 ian. 2013, 09:48
Încă o DOVADĂ CĂ DROGURILE sunt PERICULOASE: A încercat să se desfigureze după o SUPRADOZĂ

Tom Bellmont, în vârstă de 20 de ani, a fost internat într-un spital, după ce, în timpul unei petrecere a început să se poarte ciudat. El şi-a încleştat mâinile pe faţă şi a refuzat să lase pe cineva să se apropie de el. Colegii lui, studenţi ai Universităţii de Vest din Bristol, au apelat ambulanţa, povestindu-le medicilor că studentul a luat o supradoză de 2CB, un drog periculos, din gama Extasy.

El a ajuns la Secţia de Terapie Intensivă a spitalului din Bristol. Potrivit doctorilor, o afecţiune medicală a tânărului i-a creat o reacţie adversă la droguri.

„Urla foarte tare, dădea din mâini şi arăta într-o stare foarte proastă. Era sânge pe faţa lui.  Puteai să vezi diavolul pe faţa lui şi se vedea cum creierul lui suferă”, a povestit un martor pentru

Povestea băiatului a ajuns şi pe reţelele sociale, studentul Caitlin Hawnt postând pe Twitter mesajul: „Un băiat a luat 2CB şi a început să se zgârie pe faţă, având convulsii şi spume la gură”.

Drogul poate fi vândut ca praf sau pastile, şi în combinaţie cu alcool este extrem de periculos. Drogul are o lungă tradiţie privind astfel de cazuri. Creat în 1970, el a fost folosit ca şi ajutor în terapiile psihiatrice.