O femeie a închiriat o casetă VIDEO cu un film acum NOUĂ ani, însă nu se aştepta să se ajungă la asta FOTO

O femeie a fost arestată după ce timp de nouă ani nu a înapoiat o casetă video pe care o închiriase atunci când era în liceu. Şocant este faptul că magazinul de unde luase caseta între timp s-a închis, dar mandatul de arestare pe numele femeii a rămas în vigoare.

16 feb. 2014, 16:35

Kayla Michelle Finley, o tânără de 27 de ani, trebuia să restituie o casetă video cu filmul „Monster-in-Law” la 72 de ore după ce a închiriat-o dintr-un magazin, dar a uitat. Ulterior, magazinul s-a închis şi femeia s-a decis să păstreze produsul, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Citeşte şi A deschis uşa DORMITORULUI în timp ce fiul său ADOLESCENT făcea SEX. Când a văzut cu cine, a chemat POLIŢIA

Nouă ani mai târziu, la uşa fetei a bătut poliţia care a arestat-o pe loc pe motiv că a furat o casetă video. Inedit este faptul că odată ce femeia a omis să aducă caseta magazinului, pe numele ei a fost trimis un mandat de arestare ce a ajuns cu întârziere pe masa poliţiei.

Citeşte şi A deschis uşa DORMITORULUI în timp ce fiul său ADOLESCENT făcea SEX. Când a văzut cu cine, a chemat POLIŢIA

Tânăra a petrecut o noapte în închisoare ca apoi să plătească suma de 2.000 de dolari pentru a fi eliberată pe cauţiune până la proces.