A încins imaginaţia bărbaţilor într-o bluză transparentă. Anda Adam, cu silicoanele la vedere

Anda Adam a fost prezentă joi seara la concertul cântăreţului Akon. Ţinuta pe care a ales să o poarte la acest eveniment a atras atenţia tuturor celor prezenţi. Într-o bluză extrem de transparentă, artista şi-a arătat silicoanele în toată splendoarea lor.

21 iun. 2013, 06:59
A încins imaginaţia bărbaţilor într-o bluză transparentă. Anda Adam, cu silicoanele la vedere

Anda Adam a reuşit să-şi pună nurii în valoare, purtând o bluză foarte mulată, la concertul susţinut de Akon în România. Potrivit cancan.ro, pentru că nu a avut sutien, sânii blondinei au putut fi văzuti, fără prea mare greutate, de cei prezenţi.

VEZI: Anda Adam, extrem de provocatoare pe Facebook FOTO

Fără să dea importantă acestui aspect, solista s-a distrat şi a dansat pe melodiile celebrului Akon, bifând, şi de această dată, o apartiţie răvăşitoare.

După ce în urmă cu şase ani a cântat într-un club din staţiunea Mamaia, Akon a revenit în România pentru a susţine un concert într-un club din Capitală. El nu a avut mari pretenţii în contractul semnat cu organizatorii.

Pentru a cânta la Bucureşti Akon a cerut un onorariu de 200.000 de euro. Totuşi, când a aflat că va fi cazat în hotelul de 5 stele în care a stat şi Michael Jackson, Akon a cerut să primească acelaşi apartament de lux. Chiar înainte de dispariţia tragică a regelui-pop, cei au legat o frumoasă prietenie şi au şi înregistrat împreună câteva piese, între care şi un cover după „Wanna Be Startin’ Somethin”.