Adriana Iliescu a intrat în „Cartea Recordurilor” dar nimeni nu ştie ce ULTIMĂ DORINŢĂ are

Adriana Iliescu a intrat în "Cartea Recordurilor", după ce a născut la vârsta de 67 de ani. Multi au fost cei care au acuzat-o pentru decizia luata, insa femeie nu a renuntat si este implinita langa fetita ei, in varsta de 9 ani.

25 mai 2015, 09:36

Chiar daca este o femeie puternica, Adriana Iliescu recunoaste ca isi doreste foarte mult sa apuce ziua in care fata ei va imbraca rochia de mireasa, scrie cancan.ro. Aceasta este una dintre marile ei dorinte.

Citeşte şi O nemţoaică a născut patru copii la 65 de ani. Mai are 13 copii, cu cinci taţi diferiţi

„Nu ma gandesc la moarte, nu am de ce. Nu ma gandesc la lucruri rele, vreau sa apuc sa imi vad fata majora, la facultate. Alte doamne de varsta mea stau la pat si se deplaseaza foarte greu. Atunci cand vremea este frumoasa, eu si fata mea ne plimbam cate o ora, luam parcul de la un capat la altul. Mereu am avut un metabolism bun, nu m-am ingrasat prea tare”, a declarat Adriana Iliescu. 

Cea mai batrana mama a marturisit ca a dus un stil de viata sanatos.

Citeşte şi Imagini nemaivazute cu Adriana Iliescu şi fiica sa. Cum o învaţă pe Eliza să dea piept cu viaţa FOTO

„Am dus inca din tinerete o viata sanatoasa, nu am facut excese, nu am pierdut noptile, am incercat sa ma odihnesc suficient si sa fac si putina miscare. Pe vremea mea nici nu existau atatea produse cu E-uri, atatea fast food-uri. Pe Eliza nu o las sa manance asa ceva. Ma simt bine, fac singura toate treburile si sunt in putere. O duc si o iau pe Eliza de la scoala, nu simt ca mi se apropie sfarsitul”, a mai spus ea.