A învins cancerul, dar s-a sinucis din cauza colegilor. Avea doar 11 ani

Destin crunt pentru o fetiţă de 11 de ani din Ohio, SUA. Bethany Thompson a fost diagnosticată în 2008 cu cancer la creier. După o operaţie grea şi zeci de zile petrecute pe un pat de spital fetiţa a învins boala. N-a putut însă să treacă peste umilinţele colegilor.

06 nov. 2016, 09:12
A învins cancerul, dar s-a sinucis din cauza colegilor. Avea doar 11 ani

Fetița a supraviețuit unei operații de îndepărtare a tumorii și unui tratament chinuitor, scrie click.ro. În urma operațiilor, ea a rămas cu mici sechele. Intervenția chirurgicală i-a afectat un nerv, iar Bethany avea „un zâmbet strâmb”, așa cum îi spuneau colegii.

Citeşte şi O cunoscută cântăreaţă de muzică populara, diagnosticata cu CANCER. „Am ajuns piele şi os!”

Colegii ei o chinuiau mereu pe fată și râdeau de felul în care îi arăta fața. Bethany nu a mai suportat şi când s-a întors de cursuri a luat arma familiei şi s-a împuşcat.

Înainte de a comite gestul şocant, Bethany şi-a anunţat cea mai bună prietenă. I-a spus că o iubeşte, că e singura ei prietenă, dar că se va sinucide. Din păcate, părinţii au descoperit cadavrul fetei la scurt timp.

Citeşte şi A învins cancerul? Val Kilmer îşi reia activitatea

Directorul școlii la care învăța Bethany a recunoscut că în urmă cu un an tânăra a fost victima unei campanii de hărțuire, dar a precizat că situația părea rezolvată.