A jefuit un magazin de bijuterii cu un pistol de jucărie. Poliţiştii l-au prins după şase luni de căutări

Un tânăr din Galați a fost prins de poliţişti după ce a jefuit un magazin de bijuterii cu un pistol de jucărie. Oamenii legii au reuşit să-i dea de urmă după şase luni de căutări.

26 feb. 2018, 16:30
A jefuit un magazin de bijuterii cu un pistol de jucărie. Poliţiştii l-au prins după şase luni de căutări

Autorul jafului este un adolescent de doar 17 ani. Acesta a fost arestat și s-a ales cu dosar penal.

„Este vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani, din judeţul Brăila, care în data de 9 august 2017, în jurul orei 14,15, purtând pe cap o cagulă şi având asupra sa un pistol de jucărie din material plastic, ar fi pătruns în incinta punctului de lucru al unei societăţi comerciale cu obiect de activitate comerţul cu bijuterii, situat în municipiul Galaţi, pe strada Brăilei. Ameninţând cu pistolul lucrătorul comercial şi alţi clienţi aflaţi în magazin, tânărul ar fi sustras o cutie care conţinea mostre de bijuterii (verighete – replici din metal de culoare galbenă şi albă)”, a declarat comisarul Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, potrivit Adevărul.

Poliţiştii au recuperat o parte din replicile sustrase, acestea urmând a fi returnate societăţii comerciale prejudiciate. Cercetările sunt continuate de oamenii legii sub suspiciunea de tâlhărie calificată, tânărul aflându-se în arest preventiv la data identificării într-o altă cauză.

Citeşte şi Cei mai proşti hoţi din lume: S-au anihilat reciproc. „Isprava” lor a fost şi filmată VIDEO