A lăsat sexul pe bani pentru biserică. Povestea prostituatei care l-a descoperit pe Iisus

O fostă prostituată din Las Vegas a reununţat la meseria ei după 16 ani şi acum conduce o organizaţie non-profit religioasă. Ea a vorbit despre pericolele prostituţiei şi cum l-a găsit pe Iisus.

15 iul. 2014, 13:11
A lăsat sexul pe bani pentru biserică. Povestea prostituatei care l-a descoperit pe Iisus

Annie Lobart, în vârstă de 46 ani, a fondat organizaţia „Hookers for Jesus” (Curve pentru Iisus), care le ajută pe femeile din industria sexului şi oferă protecţie fostelor prostituate din Las Vegas, scrie click.ro.

Citeşte şi O fostă sportivă româncă face dezvăluiri şocante: „Da, sunt PROSTITUATĂ”

Femeia, care şi-a pierdut virginitatea la 18 ani, a povestit că a fost un copil foarte cuminte, dar viaţa ei s-a schimbat radical atunci când iubitul ei i-a recunoscut că lucrează ca peşte şi a introdus-o în lumea prostituţiei.

Citeşte şi Gimnasta Floarea Leonida explică de ce a ajuns prostituată: „Fac ce trebuie să fac”

Iniţial, Annie s-a bucurat de noua ei meserie: lucra într-un club de striptease, era escortă de lux şi prostituată pe stradă, iar oameni faimoşi plăteau pentru a face sex cu ea.

A urmat o perioadă în care a devenit dependentă de sex, dar Annie susţine că nu s-a simţit niciodată bine în timpul actului: „Când faci sex pe bani nu te distrezi. De multe ori mi-am dorit să îi rănesc pe cei cu care mă culcam”.

A venit şi o perioadă grea. Annie a fost dependentă de droguri, a fost abuzată şi a devenit anorexică: „Am fost bătută, violată, răpită, mi s-au pus pistoale în gură şi am fost urmărită de oameni nebuni”.