A mai avut zile. Un bătrân din Lugoj a scăpat cu viaţă după ce a fost lovit de tren

Un bărbat de 80 de ani a supraviețuit după ce a fost lovit de tren, la Lugoj. Omul, spun anchetatorii, a vrut cel mai probabil să îşi ia viaţa.

14 oct. 2014, 08:52
A mai avut zile. Un bătrân din Lugoj a scăpat cu viaţă după ce a fost lovit de tren

Nefericitul eveniment a avut loc în vecinătatea trecerii la nivel cu calea ferată de pe strada Jabărului, în imediata apropiere a spitalului municipal din Lugoj, scrie redesteptarea.ro. La fața locului s-au deplasat imediat o echipă de la ambulanță, care au preluat victima și au dus-o la compartimentul de primiri urgențe a spitalului.

Citeşte şi Bărbat accidentat mortal de un tren în Cluj-Napoca

Bărbatul în cauză ar fi vrut să își pună capăt zilelor, din cauza problemelor de sănătate, a vârstei înaintate și a încercărilor pe care viața i le-a pus în cale de-a lungul timpului. Lugojeanul este cunoscut ca fiind un om al străzii, cu probleme precum consumul excesiv de alcool. Bătrânul și-a pierdut două rude după ce acestea au murit înecate.

Citeşte şi Un bărbat a fost decapitat după ce a fost lovit de tren în gara din Ploieşti

Medicii de la urgențe au început imediat tratamentul de specialitate în cazul victimei, care se afla într-o stare gravă la momentul ajungerii la camera de gardă. Bărbatul a fost cu greu stabilizat, după care o ambulanță a plecat cu el spre Timișoara, acolo unde cel mai probabil că va rămâne sub observație. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire, bărbatul suferind un traumatism cranio-cerebral extrem de sever.