A mers DEZBRĂCATĂ, printre maşini, în plin ger. Vezi de ce a făcut acest gest VIDEO

O tânără de 22 de ani din Rusia a fost obligată să meargă aproape goală printre maşini, după ce a pierdut un pariu. După ce filmul a ajuns în atenţia poliţiei, ea a primit şi o amendă.

28 mart. 2013, 09:00
A mers DEZBRĂCATĂ, printre maşini, în plin ger. Vezi de ce a făcut acest gest VIDEO

Alina Borodina, în vârstă de 22 ani, spune că a pierdut un pariu şi a fost obligată să meargă aproape goală prin oraşul rusesc Tomsk, potrivit Siberian Times.

Citeşte şi Larisa Drăgulescu, goală pe Facebook FOTO

Citeşte şi Diplomat nigerian, SCANDAL în PIELEA GOALĂ. Jurnaliştii România TV, înjuraţi şi agresaţi VIDEO

De asemenea, Alina a fost amendată cu 200 de ruble, aproximativ 7 dolari, după ce poliţiştii au văzut filmarea în care ea mergea îmbrăcată doar în lenjerie intimă printre maşini. Filmul a devenit viral, după ce a fost vizionat de sute de mii de oameni în doar câteva săptămâni. În imagini se poate vedea cum ea alergă în mijlocul străzii, în timp ce şoferii claxonează şi sunt înnebuniţi de corpul tinerei. Din păcate, ea nu a precizat despre ce era vorba în pariul făcut împreună cu una dintre prietenele ei, declarând că este un lucru intim.

Citeşte şi Şi-a atacat iubitul pe jumătate goală într-un supermarket pentru că o neglija din cauza Xbox-ului

„Îmi pare rău dar pariul meu este secret, fiind ştiut doar de mine şi de prietena mea. Nu a fost un joc de cărţi pe bani sau ceva asemănător. Este ceva din viaţa mea personală şi trebuie să mă opresc aici, nu pot să spun mai mult. Am făcut pariul şi cine pierdea trebuia să meargă în lenjerie intimă pe stradă”, a declarat tânăra care lucrează într-un salon de înfrumuseţare.

Citeşte şi Protest inedit în Peru. Sute de biciclişti au pedalat în pielea goală VIDEO

În prezent, ea îşi aşteaptă iubitul în vârstă de 19 ani să termine armata. Mai mult, băiatul a văzut filmarea şi a fost încântat de curajul iubitei sale. Cu toate că temperatura era de -20 de grade Celsius, Alina povesteşte că nu i-a fost frig, ci din contră, îi era cald din cauza adrenalinei.