Panică la un restaurant de tip fast-food! O femeie a folosit un șarpe în loc de elastic pentru a-și prinde părul. Imagini devenite virale pe internet

Nu există om care să nu iubească animalele de companie, indiferent că au lăbuțe pufoase, gheare ascuțite sau mustăți lungi. Dar trebuie să ținem cont că animalul pe care îl iubim noi este posibil să îi sperie pe alții.

26 aug. 2022, 11:20
Panică la un restaurant de tip fast-food! O femeie a folosit un șarpe în loc de elastic pentru a-și prinde părul. Imagini devenite virale pe internet

Un animal de companie este un prieten pe viață, un suflet care depinde de tine și te va iubi necondiționat. Așa cum alegem oamenii care intră în viața noastră, putem alege și de ce necuvântătoare să avem în grijă. Însă ființa pe care tu o consideri adorabilă și o îndrăgești atât de tare poate fi considerată de alții înfricoșătoare.

O femeie din Indiana a avut o surpriză nu tocmai plăcută când se afla la coada unui restaurant de tip fast-food din Indiana. Doamna din fața ei îl purta pe cap pe prietenul său necuvântător, un șarpe de rasa Ball Python. E o specie de șarpe considerată a fi destul de liniștită, deloc agresivă și care iubește să exploreze noi locuri, precum un… restaurant.

Clipul video cu șarpele la fast – food, viral pe internet

Un clip cu aventura șarpelui la restaurant a fost încărcat pe TikTok, unde a adunat sute de mii de vizualizări și reacții din partea oamenilor.

@adventureswithktA snake in her hair….like what???♬ Oh No – Kreepa

O parte din cei care au văzut videoclipul s-au amuzat și au considerat că gestul femeii este unul inofensiv și chiar au reușit să facă glume pe seama acestei întâmplări.

”Este o metodă bună de a ține oamenii departe de tine”, „Nu îmi găsesc elasticul de păr.. oh, nu mai contează!”, „Acesta este un animal unic pentru suport emoțional.” sau „Este Medusa!” sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor.

Pe de altă parte, au fost și oameni care nu au apreciat prezența necuvântătorului și care se temeau că ar putea da și ei nas în nas cu un șarpe atunci când se așteaptă mai puțin.

„Aș vrea ca oamenii să nu facă astfel de gesturi. Șerpii pot purta cu ei bacterii sau alte chestii precum salmonella.”, „Iubesc animalele. Pe toate. Dar lasă-le în afara locurilor de acest fel. Nu toată lumea este la fel de entuziasmată.”, „Pentru o persoană care are o fobie extraordinară de șerpi, chiar cred că aș face infarct.” au comentat cei mai puțin încântați de prezența reptilei.