A mers la spital crezând că este GRAVIDĂ. A aflat că mai are câteva ore de trăit

Kathryn Murphy, în vârstă de 27 de ani, credea că este însărcinată, după ce stomacul ei a crescut considerabil, dar a aflat cu stupoare că de fapt avea o formă rară de hepatită. Din acest motiv, femeia avea nevoie urgentă de un transplant de ficat.

16 dec. 2016, 17:14
A mers la spital crezând că este GRAVIDĂ. A aflat că mai are câteva ore de trăit

Kathryn Murphy a făcut două teste de sarcină, suspectând că este vorba despre un copil. Testele au fost negative și atunci s-a panicat. A mers de urgență la spital, unde doctorii i-au spus că suferă de o formă autoimună de hepatită, a cărei cauze nu poate fi stabilită. În plus, a descoperit că are și ciroză la ficat – cauzată tot de hepatită.

Femeia a început să expectoreze sânge și pe 30 decembrie a fost indusă în comă la un spital din Edinburgh. Dar cele mai bune vești au venit în luna februarie, când tânăra a fost sunată de la spital și i s-a spus că a fost găsit un ficat bun. A intrat în operație și, după opt ore de intervenție, tânăra a recunoscut că deja simte efectele: „Nu mi-a venit să cred, deja nu mai eram umflată, mă simțeam mult mai bine. Este incredibil cât de repede și de bine a fost asimilat ficatul de organism”.