A mers să se întâlnească cu o persoană pe care a cunoscut-o pe Tinder, dar la scurt timp a murit. Incredibil ce a putut să păţească

O tânără din Statele Unite ale Americii a ieşit la o întâlnire cu o persoană pe care a cunoscut-o pe Tinder, iar după doar câteva zile a fost găsită fără suflare.

06 dec. 2017, 18:00
A mers să se întâlnească cu o persoană pe care a cunoscut-o pe Tinder, dar la scurt timp a murit. Incredibil ce a putut să păţească

Oamenii legii au inceput o ancheta de proportii in incercarea de a o gasi pe Sydney Loofe, din Nebraska, dar din pacate aceasta nu a mai putut fi salvata.

Parintii tinerei de 24 de ani au sperat insa ca fiica lor va putea fi gasita nevatamata si nu se asteptau la ce era mai rau. Aceasta a mers sa se intalneasca cu o alta femeie pe care a cunoscut-o pe Tinder, iar o zi mai tarziu nu s-a mai prezentat la serviciu.

Îngrojorati, apropiatii tinerei au sunat la Politie, dand-o pe Sydney Loofe disparuta. La cateva zile de cand se stia ca merge la o intalnire, fiindca ea cunoscuse pe cineva pe reteaua de dating Tinder, a fost gasita fara suflare intr-o padure din apropiere de locuinta ei.

Politistii au povestit ulterior ca au folosit mai multe dovezi digitale in aceasta ancheta, iar acestea i-au condus la locul in care fusese abandonat cadavrul.

Oamenii legii au arestat-o deja pe tanara de 23 de ani cu care Sydney a iesit la intalnire. Pe nume Bailey Boswell, aceasta a devenit rapid o „persoana de interes” in acest caz. Alaturi de Aubrey Trail, colegul sau de apartament, un barbat de 51 de ani, cei doi au fost rapid dusi la sectie.

In seara in care trebuia sa mearga la intalnire cu tanara pe care a cunoscut-o pe Tinder, Sydney Loofe a postat o fotografie pe o alta retea sociala. In postarea de pe Snapchat toata lumea a putut vedea ca ea se pregateste sa iasa din casa.

Politistii au tras si un semnal de alarma, dupa ce Sydney a fost gasita moarta. Ei i-au avertizat in special pe tineri sa aiba grija in ceea ce priveste intalnirile de pe Tinder si sa fie mai precauti.

Bailey Boswell, suspecta din cazul mortii tinerei din Nebraska, a povestit ca nu stie ce i s-a intamplat acesteia, pentru ca in seara in care s-au intalnit cele doua, Sydney a mers mai apoi la niste prieteni la care ar fi ramas peste noapte.