A montat o cameră de luat vederi şi ce a urmat a fost revoltător. „Am fost şocat când mi-am văzut soţia în acea ipostază”

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a simțit nevoia să monteze o cameră de luat vederi în dormitorul conjungal. Decizia a venit după ce soția acestuia a refuzat în nenumărate rânduri să întrețină relații sexuale.

17 aug. 2019, 12:30
A montat o cameră de luat vederi şi ce a urmat a fost revoltător. „Am fost şocat când mi-am văzut soţia în acea ipostază”

„Am montat o cameră ascunsă în dormitorul nostru luna trecută şi am descoperit că soţia mea citeşte cărţi despre sex şi foloseşte jucării sexuale”, a mărturisit bărbatul, potrivit a1.ro.

Citeşte şi Când NU ar trebui să faci sex

Cuplul formează o relație de 22 de ani și au împreună doi băieți de 17, respectiv 15 ani.

„Suntem împreună de 22 de ani şi înainte să ne căsătorim am fost swingeri timp de un an. Am adorat să o văd cu alţi bărbaţi. Aceea mi s-a părut o perioadă incredibilă”.

Bărbatul susține că soția sa este extrem de atrăgătoare, însă refuză să întrețină relații sexuale sub pretextul că este obosită.

„Mereu iniţiativa vine doar din partea mea. Într-o seară am scos-o la o cină romantică, dar când ne-am întors acasă mi-a mărturisit că e prea obosită şi nu vrea.”

După ce a montat camera de luat vederi în dormitor, bărbatul a descoperit că soția lui îl înlocuiește cu jucării sexuale și citește cărți electronice despre sex.

„Relaţia noastă pare a fi distrusă. Mă gândesc să îmi găsesc o amantă, dar încă îmi iubesc soţia şi nu vreau să o înşel, sau să ne despărţim” , a adăugat bărbatul.