A murit al şaselea om care a păşit pe Lună. El le-a spus oamenilor cum arată extratereştrii

Astronautul Edgar D. Mitchell, care a făcut parte din misiunea Apollo 14, a treia misiune care a dus oameni pe Lună, în 1971, a murit la vârsta de 85 de ani, la West Palm Beach (Florida).

05 feb. 2016, 21:46
A murit al şaselea om care a păşit pe Lună. El le-a spus oamenilor cum arată extratereştrii

Edgar Mitchell (85 ani) locuia în Lake Worh, o suburbie a oraşului Palm Beach, din Florida, şi a murit la un azil potrivit fiicei sale. Fosta sa soţie, Anita Mitchell, a fost preşedinte al Partidului Republican, filiala Palm Beach, şi face parte din staff-ul de campanie al lui Jeb Bush pentru alegerile prezidenţiale din 2016.

Mitchell a fost al şaselea om care a păşit vreodată pe suprafaţa Lunii.

În februarie 1971, cât timp s-a aflat în spaţiu, el a trăit bizarul fenomen (cunoscut de foarte puţină lume) care a fost denumit ca „efectul de ansamblu”. Când a revenit pe Pământ, el a povestit că a fost la un moment dat copleşit de un sentiment deosebit, foarte profund de „conectivitate universală”. Fără să mediteze sau să se concentreze, Mitchell a relatat că a simţit „o senzaţie de beatitudine, de atemporalitate şi de comuniune” care pur şi simplu l-a copleşit. Astronautul a descris că instantaneu a devenit conştient că fiecare atom din corpul său este conectat cu fragila planetă pe care o vedea pe fereastră, precum şi cu ceilalţi atomi din Univers. Mai mult decât atât, el a descris că a devenit brusc conştient de faptul că Pământul, oamenii, animalele, toate fiinţele vii formează un întreg sinergetic.

Totodată, Mitchell susţinea că extratereştrii au contactat Pământul de mai multe ori, dar NASA păstrează bine acest secret. El mai  spunea că cei care au intrat în contact cu extratereştrii i-au descris pe aceştia ca arătând precum sunt descrişi în cultura populară: nişte fiinţe „scunde, care par bizare oamenilor”. De asemenea, au cap şi ochi mari.

Am fost destul de privilegiat incat sa aflu ca am fost vizitati si ca fenomenele OZN sunt reale„, spunea Mitchell. „Am facut parte din cercurile militare si ale serviciilor secrete, care stiu ca, dincolo de ceea ce se cunoaste public, am fost vizitati„, a adaugat acesta.