A MURIT cel mai cunoscut primar din ROMÂNIA. „Ştiam că e bolnav, dar nu atât de grav!”

Doliu în comuna Pungesti, Vaslui, cunoscutã în toatã România mai ales prin prisma evenimentelor de la Chevron. Primarul Vasile Voina a decedat dupã o lungã suferintã. Avea 61 ani si era foarte implicat în comunitate, însã cancerul l-a doborât.

25 dec. 2018, 14:20
A MURIT cel mai cunoscut primar din ROMÂNIA. „Ştiam că e bolnav, dar nu atât de grav!”

Vasile Voina avea 61 ani şi a murit de cancer.

„Am primit vestea azi dimineatã si ne-a socat pe toti. Stiam cã e bolnav, dar nu atât de grav. Practic, a plecat pe 20 noiembrie si stiam cã se interneazã la spital. De atunci nu l-am mai vãzut. Am înteles cã avea o problemã la prostatã, la un moment dat ni s-a spus cã a fost operat la rinichi. Oricum nu mai conteazã, fiindcã de acum de dumnealui nu putem vorbi decât la timpul trecut. Dumnezeu sã-l odihneascã!”, a declarat Edi Moraru, contabilul comunei.

Viceprimarul Constantin Butnaru este foarte afectat de moartea colegului sãu: „Am fãcut echipã bunã cu dumnealui la primãrie. Îmi pare rãu sã aud acum cã nu mai este printre noi. Stiu cã a fost internat într-un spital din Bucuresti, apoi a fost transferat la Spitalul CFR din Iasi. Dumnezeu sã-l odihneascã, cã a fost un om de echilibru, sufletist si care a stiut sã gestioneze si ca viceprimar în timpul evenimentelor de la Chevron, si dupã, tensiunile existente în comunã”.

Primarul comunei Pungesti va fi inmormantat la Iasi, miercuri, 26 decembrie.


loading...
Partenerii noștri