A murit de bucurie când a văzut ce combinaţie norocoasă de cărţi are în mână

Wendy Brown, o jucătoare de bridge de 80 de ani din Marea Britanie, a murit în urma unui infarct la scurt timp după ce a realizat că ţine în mână o combinaţie de cărţi care apare o dată la 150.000 de jocuri.

29 mart. 2014, 11:42
A murit de bucurie când a văzut ce combinaţie norocoasă de cărţi are în mână

Octogenara, care era cea mai bine clasată jucătoare de bridge din comitatul Cornwall, tocmai câştigase jocul având o mână de 29 de puncte , când s-a prăbuşit lângă masă. 
Barrie Benfield, de la Asociaţia de Bridge din Cornwall, spune că femeia a avut parte de o moarte perfectă.

„A avut această mână remarcabilă, apoi s-a prăbuşit şi a murit imediat. Nu îmi amintesc să mai fi văzut o mână de 29 de puncte, ori cel puţin n-am mai văzut o astfel de mână în ultimele decenii. Cu siguranţă că Wendy a fost foarte emoţionată de o asemenea mână. Teoria mea e că a murit de prea mult entuziasm. Este un eveniment trist, dar pe de altă parte – ce mod grozav de a muri! Este moartea perfectă pentru un jucător de bridge”, a spus Barrie Benfield.

Charlie Brown, fiul femeii, spune că aceasta a murit în urma unui infarct. Acesta a adăugat că le mulţumeşte celorlalţi jucători, care au făcut tot posibilul să o salveze pe mama sa. La sosirea medicilor, însă, femeia deja murise.

„Până la urmă este un mod frumos de a muri. Îmi imaginez ce zâmbet avea pe buze când s-a uitat la cărţi şi a văzut că are o mână câştigătoare. A murit făcând ceea ce iubea să facă”, a spus fiul femeii, potrivit jurnalul.ro.

Potrivit expertului în bridge Gordon Rainsford, octogenarea avea o şansă la 150.000 să aibă parte de asemenea cărţi.

„Acest lucru înseamnă că dacă joci săptămânal, o să ai astfel de cărţi o dată la 115 ani”, a spus expertul.