A murit de inimă rea, după ce şi-a ucis iubita şi pe amantul acesteia. Caz cutremurător în Moldova

Un caz macabru a fost descoperit de oamenii legii din Republica Moldova într-o localitate din raionul Ialoveni. Corpurile neînsuflețite ale unui bărbat și unei femei au fost descoperite îngropate pe malul iazului din localitate.

06 mart. 2020, 16:53
A murit de inimă rea, după ce şi-a ucis iubita şi pe amantul acesteia. Caz cutremurător în Moldova

Poliția a fost sesizată de mama femeii omorâte, care a comunicat că fiica ei a dispărut la data de 19 februarie. Peste câteva zile, fiul victimei s-a adresat la Poliție și a spus că mama sa ar fi fost omorâtă și îngropată la o distanță de 10 metri de casa paznicilor de la iazul din Suruceni.

Oamenii legii au descoperit cadavrele într-o groapă de cu o adâncime de aproximativ 50 de centimetri. În urma investigațiilor, pe corpurile victimelor, un bărbat de 42 de ani și o femeie de 44 de ani, au fost depistate cu semne de moarte violentă, inclusiv plăgi de cuțit în regiunea spatelui și toracelui.

Citeşte şi Crimă involuntară într-un hotel din Iaşi. Soţia unui deputat şi-a sufocat din greşeală bebeluşul

PotrivitUlterior s-a stabilit că făptașul era chiar concubinul femeii decedate, în vârsta de 35 de ani care pe fond de alcool și gelozie a recurs la un asemenea gest macabru. Pentru a șterge urmele, bărbatul i-a aruncat pe cei doi în groapă și i-a acoperit cu pământ.

Cursul faptelor nu s-a oprit însă aici, iar informațiile preliminare arată că, după ce a fost descoperită crima, bărbatul de 35 de ani, cel care a comis dublul omor, a decedat în urma unui infarct.


loading...